Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”

Anamaria Prodan a închis definitiv capitolul Laurențiu Reghecampf și a oferit o nouă șansă iubirii. După ce relația cu cel pe care îl numea ”Soarele” său s-a încheiat cu un divorț scandalos, impresara iubește din nou și spune că este în stare să facă orice pentru iubitul său.

28 mart. 2023, 20:48
Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. Recent, sexy-impresara a avut o apariție de senzație. Vedeta a slăbit foarte mult și a ajuns să cântărească 56 de kilograme, exact cât avea atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soț.

Citește și Anamaria Prodan i-a dat lovitura decisivă lui Reghe. Impresara „şi-a marcat teritoriul”. Detaliul fabulos de pe bolidul de lux deţinut de Prodanca

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit să ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Click.

Dacă până acum, Anamaria Prodan și-a etalat întreaga viață public, acum vedeta a mărturisit că vrea să stea departe de tabloide și reality show-uri și din acest motiv își iubitul departe de ochii curioșilor.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă mă iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau să trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a declarat impresara.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că principalul motiv al schimbării sale de look este chiar noul său iubit.

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a mai spus Anamaria Prodan.

Dacă iubitul a ales să îl țină secret, sexy-impresara a dezvăluit totuși cum a reușit să slăbească și să arate atât de bine.

„Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seară asta (nr. la premieră filmului Haită de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari și fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a spus impresara.

Citește și Anamaria Prodan trăiește într-un basm! Se declară cea mai împlinită femeie din lume: „Radiez. Sunt fericită.”