Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. „Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi”

Într-un eveniment spectaculos, Ronald Gavril, iubitul celebrei Anamaria Prodan, a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Bacău, oraşul său natal. Această distincție deosebită a fost acordată în cadrul unei ceremonii impresionante, în care impresara a fost prezentă alături de întreaga familie a pugilistului.

01 mart. 2024, 16:18
Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. „Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi”
Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. "Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi"

Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. Momentul de glorie pentru iubitul Anamariei Prodan a fost marcat de înmânarea cheii orașului și a diplomei de cetățean de onoare de către primarul Lucian Viziteu. Anamaria Prodan a împărtășit bucuria evenimentului prin intermediul rețelelor de socializare, postând mesaje emoționante pe Instagram și distribuind câteva instantanee în care apare împreună cu familia sportivului.

„Zi emoționantă astăzi, la Bacău! Ronald Gavril a fost declarat cetățean de onoare de către domnul primar Lucian Viziteu! Vă mulțumim, domnule primar! Mulțumim, domnule antrenor Relu Auraș! Mulțumim comunității și tuturor celor care au fost alături de noi”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Vârsta e un număr”

Ceremonia solemnă a avut loc în data de 29 februarie 2024, iar decizia acordării distincției pentru iubitul Anamariei Prodan a fost luată în unanimitate de către autoritățile locale. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de prezența entuziastă a familiei pugilistului și de participarea consilierilor și a locuitorilor obișnuiți, care au făcut coadă pentru a surprinde în imagini acest moment memorabil al comunității.

„Mă mândresc cu el. Este un bărbat pe cale de dispariție. Și o spun sincer, nu îi construiesc o imagine așa cum am făcut-o cu fostul soț. Nu fac o poveste, Ronald Gavril nu are nevoie. Este exact cum m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea. Nu am cerut niciodată un milionar, frumos, nu! Am cerut un bărbat, dar unul cum e definiția. Să fie puternic, mândru, demn, să mă protejeze, să mă simt bine, ca femeie, lângă el”, spunea acum ceva vreme Anamaria Prodan.