Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Vârsta e un număr”

Anamaria Prodan s-a îndrăgostit de boxerul român Ronald Gavril, stabilit în Las Vegas, cu care are și o relație.

20 feb. 2024, 12:25
Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Vârsta e un număr”

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reface viața, dar lucrurile nu au funcționat. Acum impresara pare că și-a găsit stabilitatea.

Citește și Drama imensă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghecampf. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

„Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

„Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.

Citește și Cum arată vila de lux de la Snagov a Anamariei Prodan! Agenta FIFA a renovat-o integral după plecarea lui Reghecampf

Ronald Gavril, despre cum l-a cucerit Anamaria Prodan

Ronald Gavril a dezvăluit recent într-un interviu cum a reușit impresara să îi fure inima. Acesta a mai explicat că Anamaria este exact genul de persoană pe care a dorit-o în viața lui.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea”, a spus Ronald Gavril, pentru Ego, despre lucrurile pe care le știa despre Anamaria Prodan.

„Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a mai spus el.