Anamaria Prodan a făcut public un mesaj uluitor primit de la Laurenţiu Reghecampf. „Să-mi pară rău?”

Anamaria Prodan a făcut public un mesajul pe care l-a primit de la soțul ei. Gestul vine după ce, în ultima perioadă, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost intens urmărită, atât de presă, cât şi de fanii celor doi.

10 dec. 2019, 16:15
Anamaria Prodan a făcut public un mesaj uluitor primit de la Laurenţiu Reghecampf. „Să-mi pară rău?”

Anamaria Prodan a demontat teoria conform căreia nu mai formează un cuplu cu Laurenţiu Reghecampf, mai ales că s-a zvonit chiar că cei doi sunt despărţiţi de ceva vreme.

Anamaria Prodan s-a dat de gol! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf. Imaginile vorbesc de la sine FOTO

„Fără cuvinte… După atâția ani de căsnicie să primești așa mesaj. Vă doresc și vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf! Totul despre gelozie şi sarcina pierdută

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viața asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat și atât de frumos? Dacă mâine aș lua viața de la capăt și cineva m-ar pune să aleg, înfățisându-mi de la început și suferința cu care aș plăti bucuria, eu tot te-aș alege”, a fost declarația de dragoste primită de Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf, care a folosit un pasaj din romanul „Arta conversației”, de Ileana Vulpescu.