Anamaria Prodan a făcut senzaţie la plajă. A apărut pe litoral într-un bolid de 375.00 de euro

Anamaria Prodan a făcut senzație la plajă, când și-a făcut apariția pe litoral într-un bolid de 375 mii de euro pe care l-a parcat în fața hotelului de 5 stele. 

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 06:01

Alături de Reghe, fiul lor și niște prieteni, Anamaria Prodan s-a relaxat în stațiunea Venus de pe litoral. Ea s-a cazat la unul dintre cele mai apreciate hoteluri de cinci stele de la mare, cel care aparține patronului echipei Astra, Ioan Nicolae.

Vedeta si-a facut aparitia la malul marii cu un bolid de lux, care costa nu mai putin de 375 de mii de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a facut senzatie si la piscina hotelului unde a fost cazata. Ea si-a etalat corpul intr-un costum de baie minuscul.

Anamaria Prodan nu ştie câţi bani are, dar i-a luat lui Reghecampf un cadou de sute de mii de euro

Anamaria Prodan a devenit de curând şi patroană de club, de unde şi noua sa poreclă, „PatroANA”, ea devenind acţionar la clubul de Liga 1 FC Hermannstadt, unde conducătoare în mod oficial va fi fiica sa, Rebecca.

Impresara a vorbit despre cariera sa şi despre viaţa de familie cu Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu acordat gsp.ro, spunând că nu ştie exact câti bani are familia sa, pentru că s-a născut bogată şi nu are obişnuinţa să se uite în conturi.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată.

Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele.”, a declarat impresara.

Impresara a povestit că banii ei și ai soțului, Laurențiu Reghecampf, sunt la comun, dar că nu a verificat niciodată conturile familiei. „Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu i-am făcut contractul, dar nu știu exact câți bani câștigă.

Are prime, mai vine conducerea și le mai dă un ban. Eu nu i-am verificat telefonul în viața asta, nu l-am verificat cu nimic. I-am luat o mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui. Își dorea foarte tare mașina„, a afirmat Anamaria Prodan.