Anamaria Prodan a făcut show la iUmor! Roast-ul de zile mari în care a făcut praf pe toată lumea: „Și marea se oprește când vreau să fac valuri”

Anamaria Prodan este cunoscută pentru faptul că nu se dă în lături de la nicio provocare. Și de această dată, agenta FIFA a făcut show, invitată fiind la emisiunea iUmor. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a făcut un roast de zile mari, ocazie cu care toată lumea a avut parte de replici cât se poate de acide.

08 ian. 2024, 09:08
Anamaria Prodan a făcut show la iUmor! Roast-ul de zile mari în care a făcut praf pe toată lumea: „Și marea se oprește când vreau să fac valuri”
Anamaria Prodan a făcut show la iUmor! Roast-ul de zile mari în care a făcut praf pe toată lumea: „Și marea se oprește când vreau să facă valuri”

Anamaria Prodan este deja cunoscută de toată lumea, drept una dintre cele mai directe persoane din showbiz-ul românesc. Cu fiecare ocazie pe care a avut-o, agenta FIFA a spus verde-n față tot ce a avut pe suflet, fără a împacheta lucrurile într-un mod diplomat. De această dată, vedeta a avut ocazia să fie cât de răutăcioasă a vrut, deoarece a fost invitată să susțină un roast la emisiunea iUmor.

Citește și: Dana Rogoz, amintiri din copilăria marcată de Abracadabra. „Am început să câștig bani de pe la opt ani. De fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”

Anamaria Prodan a apărut pentru prima oară în acest show TV, însă lucrurile au mers ca pe roate, iar replicile acide au venit pe bandă rulantă. A „țintit” personaje celebre cu replici acide și nu s-a abținut de la nimic!

Cea mai recentă ediție a show-ului iUmor a adus o surpriză uriașă pentru telespectatori. Anamaria Prodan a încins scena cu o apariție senzațională, așa cum, de altfel, a obișnuit pe toată lumea. Roast-ul vedetei a întrecut cu totul așteptările juraților, care nu și-au ascuns zâmbetul pe tot parcursul numărului.

Așa cum știm deja, Anamaria Prodan este recunoscută pentru sinceritatea ei, iar emisiunea iUmor a fost platforma perfectă unde și-a exprimat ironiile ascuțite. Celebra artistă a adus cu ea cuvinte bine pregătite și nu a menajat pe nimeni! Reacția juraților a fost de-a dreptul uimitoare în momentul în care au văzut-o, iar ceea ce a urmat i-a surprins chiar și pe aceștia! Anamaria Prodan a ridiculizat industria sportivă, în care este chiar și ea implicată, dar și pe bărbații cu care a avut de-a face de-a lungul timpului. Vedeta a spus lucrurilor pe nume și nu a omis nicio detaliu din viața ei până în acel moment. Jurații au rămas fără cuvinte după prestația plină de umor a impresarei sexy.

„Anamaria Prodan este în casă! La figurat, căci în casa mea nu merg așa, merg goală. Dar asta este o altă discuție. Și dacă eram în casa mea, nu erați voi aici. Cu excepția Deliei, căci Delia este bogată și atunci am cu cine să vorbesc. Mă știți, așa cum sunt eu! Așa este Anamaria Prodan, face valuri oriunde merge. În general și marea se oprește când vreau să fac valuri, mă lasă să fac ce vreau eu. Ziceau producătorii că trebuie să vorbesc despre fotbal în această seară, ce se va întâmpla în 2024. Păi simplu. Eu o să mai fac câteva milioane de euro, restul impresarilor mai fac niște declarații în ziare”, a declarat Anamaria Prodan, la iUmor.

Anamaria Prodan nu i-a ”iertat” nici pe bărbați în acest show. Vedeta a venit cu replicile la ea, iar jurații au fost impresionați de ce au văzut pe scenă.

Așa cum se întâmplă de obicei, Anamaria Prodan a avut o apariție unică la iUmor și a făcut dezvăluiri incendiare!

„Să vă spun ceva ce nu am spus nimănui, ceva nu a aflat nici presa! Am găsit si eu un bărbat, cu care am ieșit. E greu singură. Degeaba ai bani, dacă nu ai pe cineva care să te enerveze. L-am găsit pe bărbatul asta. Am început o relație adevărată. Apoi am aflat ce viață are. Am avut senzația că singurul lucru real la el era despre pensia alimentară. Omul se ghida în viață după femeie și copil. Nouă copii cu trei neveste. Fiecare grup de copii cu bona lui”, a mai spus vedeta.

Citește și: Smiley, un tată devotat. Cum a fost surprins artistul alături de Josephine. Gina Pistol nu pierde niciun moment pentru a-i fotografia pe cei doi