Smiley, un tată devotat. Cum a fost surprins artistul alături de Josephine. Gina Pistol nu pierde niciun moment pentru a-i fotografia pe cei doi

Toată lumea știe că Smiley are o viață foarte frumoasă, având o familie minunată cu care se mândrește. De când a devenit tată, artistul este în culmea fericirii. Recent, el și Josephine au fost surprinși în ipostaze duioase, chiar de către mama fetiței, Gina Pistol.

08 ian. 2024, 08:28

Smiley are o familie minunată, lucru știut de toată țară, iar în prezent, artistul este recunoscător în fiecare zi pentru persoanele pe care le are în viața lui.

Citește și Smiley pregătit să întoarcă foaia! Artistul e gata să taie orice legătură: „Se va termina și povestea asta”

Deși este o persoană ocupată și are o mulțime de proiecte în derulare, nimic nu poate să îl oprească atunci când vine vorba despre timpul petrecut cu cei dragi.

În urmă cu câteva zile, Smiley a plecat alături de familia lui într-o vacanță exotică în Maldive!

De când au ajuns într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, Gina Pistol și Smiley au încântat privirile fanilor cu imagini de vis.

Cei doi formează o familie perfectă alături de fiica lor, iar niciun moment emoționant nu rămâne trecut cu vederea. Frumoasa blondă este mereu cu ochii pe soțul și fiica ei, motiv pentru care nu pierde niciun moment deosebit.

Prezentatoarea TV i-a imortalizat pe cei doi în timp ce artistul își ținea fiica în brațe, la locul de cazare din Maldive.

Cei doi au o relație tată-fiică perfectă, iar el se implică foarte mult în activitățile alături de fiica ei.

”Bogăție mare”

De cele mai multe ori au fost surprinși în timp ce se jucau, iar în urmă cu o lună a participat cu Gina Pistol la prima serbare a micuței Josephine.

De ceva timp, Smiley își ține fanii la curent cu toate momentele importante din viața lui, inclusiv cu peripețiile prin care trece în vacanțe.

Acest lucru s-a întâmplat și în luna de miere, dar și acum, când a fost surprins de faptul că deși a călătorit mii de kilometri până în Maldive, a avut parte de câteva zile fără soare.

„Nici prin cap nu-mi trecea că voi străbate Oceanul Indian mii de kilometri și mi se va întâmpla asta. M-am trezit un pic înaintea fetelor și am ieșit frumos în curte să verific starea vremii.

Citește și Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol! Ce destinație au ales de această dată vedetele

Spre surprinderea mea, soarele nu strălucea, nor de ploaie se aduna și vântul se cam înfoia. După ce s-au trezit și fetele, ne-am pregătit de plajă și am mers să luăm micul dejun. Bogăție mare și la micul dejun”, a spus Smiley, pe TikTok.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)