Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO

Anamaria Prodan a revenit din Dubai şi a ţinut să-i fie remarcată prezenţa în Bucureşti. Sexy impresara a fost fotografiată la un restaurant de fiţe din Capiatală.

07 sept. 2021, 13:22
Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO

Anamaria Prodan încearcă prin toate metodele să-l recucerească pe Laurenţiu Reghecampf. A plecat departe de el, dar l-a bombardat cu imagini incendiare din Dubai, însă metoda nu a prea dat roade. Fotografiile cu o tânără sexy lângă maşina Soarelui ei a făcut-o să-şi cumpere de urgenţă bilete retur şi să revină la Bucureşti. Sexy-impresara  a fost surprinsă alături de doi bărbaţi, într-un local exclusivist din Bucureşti. Este vorba despre doi apropiaţi ai cuplului. În timp ce Laurenţiu Reghecampf este în cantonament cu Universitatea Craiova pentru a pregăti reluarea campionatului, Prodanca s-a relaxat în Bucureşti, probabil încercând să pună presiune prin apropiaţi pentru reîntregirea familiei.

Anamaria Prodan a fost însoţită de fiica ei, Sarah. Prodanca s-a conversat minute bune cu cei doi bărbați. Cei doi sunt unii dintre finii familiei Reghecampf, conform evz.ro.

Sarah este în continuare în vacanță și nu a început nici antrenamentele, astfel poate profita de timpul liber și îl petrece cât mai mult alături de mama ei. De când este în România, Sarah Dumitrescu, nu a ieșit în cluburile sau cafenelele din Capitală, ci doar la masă sau prin centrele comerciale alături de frații ei.

Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie. Ce se întâmplă cu divorţul

Anamaria Prodan este dispusă să facă un sacrificiu suprem pentru a-şi salva căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi a negat cu vehemenţă şi, totodată, a cerut dovezi clare cu privire la infidelitatea soţului său, Anamaria Prodan a spus că ar fi dispusă să îl ierte în cazul în care zvonurile privind amantele se vor adeveri.

„Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a spus Anamaria.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan se pare că este pe drumul cel bun. Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil pentru Anamaria Prodan, deşi cei doi sunt în plin scandal de divorţ. Reghecampf i-a făcut cadou un ceas de zeci de mii de euro soţiei sale. Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.

Pe lângă haştag-ul „te iubesc”, Anamaria a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul”

 


loading...
Partenerii noștri