Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie. Ce se întâmplă cu divorţul

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf trăiesc o adevărată telenovelă, cu amante, amanţi, maşini scumpe, vacanţe de lux şi răsturnări teribile de situaţie.

06 sept. 2021, 10:33
Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie. Ce se întâmplă cu divorţul

Anamaria Prodan a fugit de lumea dezlănţuită din jurul mariajului său cu Laurenţiu Reghecampf tocmai în Dubai, dar tentaculele scandalului au ajuns-o şi pe plajele de lux de acolo. În spaţiul public, au apărut alte imagini cu Soarele Reghe şi opresupusă amantă, astfel că Anamaria Prodan s-a întors de urgenţă în România. Sexy-impresara plecase în Dubai acum câteva săptămâni, când izbucnise un alt scandal cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, şi presupusa amantă.

Anamaria Prodan, în picaj şi în ceea ce priveşte transferurile de fotbalişti, de care s-a ocupat tot mai puţin în ultima vreme, vrea să revină în viaţa publică din România după câteva săptămâni de absenţă. Anamaria Prodan şi-a anunţat public revenirea cu o reuniune urgentă de familie, despre care a informat pe toată lumea pe Instagram.

Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia. A spus totul despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan părăsise România cu aproape o lună în urmă, exact când izbucnise scandalul cu presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf. A negat toate speculaţiile şi a spus, de fiecare dată, că are o familie fericită pentru care va lupta cu toate armele.
Anamaria este pregătită chiar să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf chiar și pentru infidelitate. Aceasta a declarat că ultima perioadă a făcut-o mai puternică ca niciodată, dându-i curajul să depășească și această situație.Ea a precizat că toată familia este dispusă să îi mai dea o șansă, indiferent de ce se va întâmpla: „Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”

Familia este în centrul atenţiei la revenirea din Dubai. Impresara s-a fotografiat alături de fiicele ei la o terasă de lux din România şi a postat imaginea pe reţelele de socializare. „Cele mai bune fiice. Mamă fericită. iubire. familie”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii, semn că problemele de familie au fost depăşite.

„Te iubesc!” Gest incredibil făcut de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ. Răsturnare totală de situaţie

Laurenţiu Reghecampf este singurul care a lipsit de la ureuniune. Reghecampf a semnat recent un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis.