Anamaria Prodan a ieşit dezbrăcată pe balcon. Imagini fierbinţi cu cea mai sexy impresară FOTO

Anamaria Prodan are o siluetă invidiată de multe dintre femeile mult mai tinere. La 46 de ani, sexy-impresara are trei copii și după nașteri a reușit să revină la forma fizică de dinainte.

10 nov. 2019, 17:45

Anamaria Prodan nu se sfiește de la a poza sexy, făcând deliciul publicului masculin de pe rețelele de socializare. Recent, s-a fotografiat pe balconul din Dubai îmbrăcată doar în costum de baie și a strâns zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf! Totul despre gelozie şi sarcina pierdută

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.