Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Impresara îl așteaptă pe Reghe acasă: ”Oricine de pe pământul asta greșește”

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului și spune că este gata să renunțe la toate procesele pe care le-a intentat împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

05 mart. 2023, 23:07
Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Impresara îl așteaptă pe Reghe acasă: ”Oricine de pe pământul asta greșește”
Anamaria Prodan a îngropat securea războiului

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Sexy-impresara s-a săturat de tot scandalul care a izbucnit în urma divorțului de antrenorul de fotbal și spune că vrea să încheie căsnicia într-un mod măreț așa cum a și început.

Citește și Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Impresara este în culmea fericirii

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului

Mai mult, Anamaria Prodan i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf că îl așteaptă acasă oricând dorește să vină.

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o.

În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta. Așteptăm oricând să vină acasă, să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf speră ca antrenorul de fotbal să renunțe la procesele pe care le-a deschis împotriva sa și să își rezolve problemele în liniște.

”Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede. Eu cred că familia este uriașă, copiii aceștia sunt incredibili, și, repet, este dorința mea și a copiilor, pe care de nenumărate ori i-am transmis-o lui Laurențiu. Noi dorim, și chiar vorbeam cu copiii, și poate e momentul perfect pentru a-l face să înțeleagă că nu ne interesează absolut nimic sau nu ne mai interesează din momentul în care a plecat, nimic legat de viața lui”, a spus impresara.

Anamaria Prodan susține că altcineva este de vină pentru tot scandalul izbucnit între ea și Laurențiu Reghecampf și că la un moment dat, fostul său soț își va da seama cine este acea persoană.

”Să îl ajute Dumnezeu să construiască, de acum înainte, măcar o miime din cât a construit alături de mine și de copiii noștri. Cred că am avut perioada când am fost exemplu în țara asta. Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute. Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet. Mai știu că Laurențiu în momentul în care se va trezi din acest vârtej va înțelege exact cine a fost în spatele acestor nenorociri și ce s-a întâmplat cu adevărat, și știu clar că nu o să mai vină să spună la televizor: «Anamaria nu m-a lăsat să fac aia sau nu m-a lăsat să fac alta», pentru faptul că eu l-am protejat enorm în toți acești ani și am fost scutul lui, cum am mai spus-o”, a conchis Anamaria Prodan.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj surprinzător înainte de procesul cu Reghecampf. Ce i-a transmis lui Luca