Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Impresara este în culmea fericirii

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Impresara a ales un model pe măsura personalității sale pe care doar femeile îndrăznețe l-ar purta în cea mai fericită zi din viața lor.

05 mart. 2023, 17:29
Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Impresara este în culmea fericirii

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Laurențiu Reghecampf a devenit deja istorie pentru Anamaria Prodan care pare că se pregătește de o nouă nuntă.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj surprinzător înainte de procesul cu Reghecampf. Ce i-a transmis lui Luca

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă!

Anamaria Prodan este în culmea fericirii și nu ratează nicio ocazie să împărtășească acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare unde, în ultima vreme, a postat mai multe imagini cu noul său iubit a cărui identitate a ales să o ascundă.

Se pare că iubitul misterios nu a pierdut vremea și i-ar fi oferit deja impresarei inelul de logodnă.

„Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a declarat Denisa Nechifor, la  „Teo Show”, potrivit Kanal D.

De câteva luni bune, sexy-impresara se iubește cu un bărbat misterios și pare că este pregătită să ducă relația la nivelul următor.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a avut o apariție senzațională pe rețelele sociale, unde a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de îndrăzneață.

Sexy-impresara a ales un model foarte provocator pe care nu multe mirese ar alege să îl poarte în cea mai fericită zi din viața lor. Însă, Anamaria Prodan este un personaj unic care impresionează opinia publică la fiecare apariție.

Momentan, impresara nu a dezvăluit dacă bat clopotele de nuntă sau nu, însă postarea sa dă de înțeles că fericitul eveniment este mai aproape decât credem.

Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată!

Impresara pare că iubește in nou, însă nu poate uita atât de ușor prin ceea ce a fost nevoită să treacă în ultima perioadă cu fostul soț.

Cicatricile încă au rămas, însă acestea nu sunt decât semnele care dovedesc cât de puternică a fost Anamaria Prodan, conform mesajului pe care impresara l-a postat.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce a recunoscut că în viața ei există un nou bărbat, potrivit wowbiz.ro

Citește și Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor