Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la evenimentul de lansare al parfumului său: „Probabil ăsta este un semn”

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la evenimentul de lansare al parfumului său. Impresara și-a lansat propriul parfum, în cadrul unui eveniment extrem de luxos, la care au luat parte toți prietenii apropiați.

16 mai 2022, 18:48
Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la evenimentul de lansare al parfumului său: „Probabil ăsta este un semn”
Impresara și-a lansat propriul parfum, în cadrul unui eveniment extrem de luxos

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi. Alături de ea la eveniment au fost fiica ei, Sarah, şi Bebeto, care sunt extrem de mândri de mama lor. Aceştia spun despre ea că este cea mai puternică femeie, iar acest lucru le-a insuflat şi lor. „După carte era firesc să vină și parfumul. Și trebuia să fie într-un cadru de vis, perfect din toate punctele de vedere. Asta suntem noi, familia Prodan.„, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe. I-a luat înapoi mașina de jumătate de milion de euro pe care i-o făcuse cadou

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi

Anamaria Prodan avut parte și de un moment ceva mai sensibil, piesa interpretată de Nicolae Voiculeț la nai a făcut-o să lăcrimeze, amintindu-şi de mama ei, Ionela Prodan. „Au cântat împreună și de asta mi-au dat lacrimile. Mi-am adus aminte că exact acum câteva zile mi-a trimis o bucățică dintr-un filmuleț unde ei doi repetau. Probabil ăsta este un semn că acest album cântat cu marele Voiculeț și mama mea trebuie să apară.„, a mărturisit impresara, în lacrimi.

Vedeta este extrem de mândră de copiii ei, fiecare dintre ei având deja un viitor strălucit. Despre Sarah, aceasta are doar cuvinte de laudă. „Face bani din orice, ceea ce mă liniștește foarte tare. Dacă nu mai port o haină, face bani, o valorifică. Dacă își cumpără ceva ce ține de încălțămintea sport, o vinde apoi de 4 ori mai scump. Ea face bani mai mulți decât mine câteodată. Sunt foarte mândră de copiii mei.

Sunt fericită că la vârsta ei puțin copii sunt pe picioarele lor. Este sportivă de performanță, nu a avut niciodată vacanță, nu știe ce înseamnă băutură, țigări. În afară de două antrenamente pe zi, școală și o vacanță de câteva zile pe an.„, a mai declarat Anamaria Prodan.