Gigi Becali, luat în râs de către Anamaria Prodan. Patronul FCSB declarase că iubește doar „femei care sunt cu Hristos”

Nu mai este cale de împăcare între Gigi Becali și Anamaria Prodan. „Sexy-impresara" a făcut un nou comentariu acid la adresa patronului de la FCSB. 

14 mai 2022, 16:38
Gigi Becali, luat în râs de către Anamaria Prodan. Patronul FCSB declarase că iubește doar „femei care sunt cu Hristos”

Relația dintre Prodan și Becali s-au răcit, iar impresara a rămas fără vreun jucător de la FCSB sub contract. După eliberarea din închisoare, Giovanni a revenit în forță, iar cea mai puternică lovitură a fost transferul lui Dennis Man la Parma, o mutare care i-a lăsat Anamariei un gust amar.

Acum, Gigi Becali speră să încaseze sume uriașe de transfer în schimbul noilor „perle”, Octavian Popescu și Ianis Stoica.

 

Anamaria Prodan, noi atacuri la adresa lui Gigi Becali

 

Pentru planurile sale, patronul de la FCSB este luat în râs de către Anamaria Prodan. În opinia sa, planurile lui Gigi Becali sunt niște aberații.

„Astea sunt niște aberații. Să vedem când o să mai vândă Gigi Becali fotbaliști cum a vândut în era Anamaria Prodan”, a declarat impresarul, potrivit DigiSport.

În urmă cu câteva luni, Prodan a lansat un alt atac la adresa lui Gigi Becali.

„Gigi Becali nu mai există pentru mine. Nici nu știu cine este. Nu comentez nici de bine, nici de rău. De morți, numai de bine. Eu când am un prieten, îl am pe viață și merg până în pânzele albe. Când cineva trădează că un mișel, nu are cum să mai stea lângă mine vreodată”, a declarat Prodan.

 

Gigi Becali respinge acuzațiile Anamariei Prodan

 

În replică, afaceristul din Pipera a declarat că nu i-a făcut „ochi dulci” Anamariei, așa cum impresara a insinuat la un moment dat.

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a comentat Gigi Becali.