Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct! Cum se umilea în faţa amantelor lui Reghecampf: „Minţea cu neruşinare” VIDEO

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns la o emisiune de televiziune în momentul în care şi-a adus aminte de momentele în care încerca să îşi salveze mama, perioadă în care Laurenţiu Reghecampf ar fi mers cu alte femei.

01 aug. 2022, 16:34
Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct! Cum se umilea în faţa amantelor lui Reghecampf: „Minţea cu neruşinare” VIDEO
Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct la TV

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct. Sexy-impresara a fost invitată la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV,  unde a susţinut că Laurenţiu Reghecampf era implicat în alte relaţii în perioada în care ea lupta pentru viaţa mamei sale, Ionel Prodan. Anamaria Prodan nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a dezvăluit şi cum se umilea în faţa amantelor soţul său.

Anamaria Prodan, umilită în faţa instanţei de Reghecampf. S-a aflat secretul ruşinos al sexy-impresarei

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a spus Anamaria Prodan.

Coşmar pentru Laurențiu Reghecampf! A fost executat silit de Anamaria Prodan. Decizia instanţei

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a mai spus Anamaria Prodan.