Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. „La vremea potrivită, va înapoia jumătate!”

Polițiștii au finalizat dosarul lui Laurențiu Reghecampf, acuzat de Anamaria Prodan că i-ar fi furat banii, ceasurile şi bijuteriile, dar şi alte bunuri.

22 nov. 2022, 16:50
Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. „La vremea potrivită, va înapoia jumătate!”
Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. "La vremea potrivită, va înapoia jumătate!"

Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. Oamenii legii l-au găsit nevinovat de furt pe Laurențiu Reghecampf, după aproape un an de anchetă, şi au decis să claseze dosarul, după ce ambele părți au fost audiate, scrie Cancan.

Citeşte şi: Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…)

Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora. În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozitate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de administrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat.

În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea”, au stabilit poliţiştii de la IPJ Ilfov.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. „Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!” FOTO

Anamaria Prodan s-a declarat dezamăgită de clasarea dosarului şi spune că fostul ei partener va înapoia jumătate din bunurile pe care i le-ar fi furat.

„Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină. Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el, căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui. Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri. Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.