Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. „Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!” FOTO

Anamaria Prodan l-a elogiat pe Nicolae Stanciu, jucătorul care face furori în China, la Wuhan Three Towns, desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022 în ancheta GSP.

16 nov. 2022, 12:52
Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. „Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!” FOTO
Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. "Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!" FOTO

Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. Impresara în vârstă de 49 de ani i-a transmis un mesaj emoţionant lui Nicolae Stanciu, pe rețelele sociale. „Pentru că ești cel mai bun, pentru că ești incredibil, pentru că ești un bărbat adevărat, pentru că ești un sportiv de excepție, pentru că îți divinizezi familia, pentru că îți venerezi ca pe icoană soția, pentru că ai muncit enorm, pentru că ai un caracter cum puțini au, EU TE IUBESC ȘI SUNT ATÂT DE MÂNDRĂ DE TINE! Felicitări, dragul meu!”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram. La scurt timp după mesajul impresarei, a venit și răspunsul lui Nicolae Stanciu. „Mulțumesc”, a scris internaționalul român, alături de două emoticoane, în formă de inimă și îmbrățișare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO

Nicolae Stanciu a început anul la Slavia Praga, dar în martie a prins transferul în China, la Wuhan Three Towns. De atunci a avut evoluții spectaculoase, soldate cu 8 goluri și 8 pase decisive, reușite care i-au apropiat echipa de titlu. „Mă simt mândru și onorat că am câștigat acest premiu. Este o onoare imensă să fiu declarat fotbalistul anului, mi-am dorit enorm de mult ca într-o zi să fie scris și numele meu pe acest trofeu.  Mă bucur pentru și ceilalți care au fost nominalizați, cred că oricine de pe acea listă ar fi meritat la rândul lui să câștige. Sunt fericit pentru anul avut până acum, pentru evoluțiile mele, iar ceea ce-mi doresc acum este să închei anul cu încă un trofeu de campion”, a declarat Nicolae Stanciu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, amintiri emoționante despre copilăria de la Dăbuleni. Cum i s-a schimbat viața când a ajuns la București VIDEO

În ancheta GSP, Nicolae Stanciu *Slavia Praga / Wuhan Three Towns)  i-a devansat pe Florin Tănase (FCSB / Al Jazira Abu Dhabi ) şi pe Ciprian Deac (CFR Cluj).