Anamaria Prodan a mărturisit în direct: „Da, o să mă mărit!”. Impresara şi Ronald Gavril vor ajunge în faţa altarului

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au vorbit despre căsătorie. Cei doi au planuri de viitor împreună, motiv pentru care vor să își ducă relația la nivelul următor.
Alina Costache
22 mai 2024, 14:47
Anamaria Prodan a mărturisit în direct:
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil al lui Reghecampf. "Ca o regină!"

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de câteva luni. Impresara și iubitul ei par că se înțeleg perfect, iar diferența de 14 ani dintre ei pare a fi, într-adevăr, doar un număr. Cei doi se gândesc la un viitor împreună, motiv pentru care vor să își ducă relația la un nou nivel. Invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, cei doi au dat detalii despre cuplul lor și au vorbit despre nuntă.

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată alături Ronald Gavril, bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu câteva luni. Impresara este convinsă că, la un moment, va îmbrăca rochia de mireasă și va merge în fața altarului alături de iubitul ei. Mai mult, femeia de afaceri a ținut să precizeze că nunta nu va fi una cu fast, așa cum a procedat până acum în celelalte două căsnicii, când a avut sute sau chiar o mie de invitați. Anamaria Prodan vrea acum ca la cel mai important moment din viața lor să participe doar cei apropiați, familie, copii și prieteni.

Anamaria Prodan a făcut marele anunţ de faţă cu Ronald Gavril: „Eu mereu vorbesc despre căsnicie. Bărbații s-au săturat de fetele tinere”/ Ronald Gavril: „Nu ne-am făcut planuri, nu ne-am gândit cât o să dureze”

„O să mă mărit într-o zi. Nu am zis că mă mărit mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe el. El, care era cel mai liniștit om de pe mapamond, nu avea treabă cu presa, nu avea treabă cu nimic. E hăituit de zici că a furat toți caii din România. Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați.

Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Deși nu au spus când vor face următorul pas în relație, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că decizia stă în mâinile lui. Deși a mărturisit că în celelalte căsnicii ea a fost cea care și-a cerut foștii soți în căsătorie, a ținut să precizeze că de data nu o va mai face. Impresara așteaptă ca iubitul ei să-i pună inelul pe deget și să meargă împreună în fața altarului.

„Eu mereu vorbesc despre căsnicie, despre ce mi-aș dori, dar niciodată nu i-am spus «Cere-mă de nevastă». Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și asta nu o s-o mai fac”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Ronald Gavril. Unde va avea loc şi cine va cânta marele eveniment. Cum arată inelul de logodnă

Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Ronald Gavril. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă sunt soț și soție în acte, dar cei doi speră ca la vară procesul să se termine, un nou termen fiind fixat pe 12 iunie 2024. Până atunci, impresara se ocupă de organizarea unei gale de box pentru Ronald Gavril, care va avea loc vineri, 17 mai, dar și-a făcut planuri și pentru viitoarea nuntă cu pugilistul.

Citeşte şi: Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „E penibil și jenant, săracul, a decăzut atât de mult”

Cei doi plănuiesc să să căsătorească pe malul oceanului, într-un decor de vis, iar invitații sunt încurajați să se îmbrace lejer, toți în alb, transmite Digi Sport. Fructele de mare vor fi vedetele meniului, însoțite de șampanie rafinată, iar muzică de cameră, muzică de operă și trupe de balet vor crea o atmosferă magică. Printre invitații de seamă se numără și prietena de suflet a Anamariei prodan, nimeni alta decât Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli (65 de ani), și care a fost rugată deja să confirme prezența.

Citeşte şi: Anamaria Prodan sare la atac după plângerea penală formulată de fostul soț. Impresara și Reghecampf au poprire pe bunurile comune. „Realizați ce probleme are omul ăsta?”

Nunta celor doi promite să fie un eveniment memorabil, cu detalii atent alese și o atmosferă de vis. Anamaria Prodan și Ronald Gavril pregătesc sărbătoarea lor într-un stil cu totul aparte, demn de o poveste de dragoste. Ronald Gavril a cerut-o deja în căsătorie pe Anamaria Prodan, i-a și oferit un inel de logodnă,iar aceasta a fost extrem de încântată și emoționată. Momentan, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și împreună construiesc atât pe partea de business, cât și pe plan personal.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe la acuzația că i-ar fi furat un Ferrari: ”E mașina cu care merge zilnic la școală fiul meu. Bazaconii, să mai iasă și el în presă”

„Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care. Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus, recent, Anamaria Prodan.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Cancelarul german Olaf Scholz exclude o victorie militară a Rusiei și cere sprijin pentru apărarea Ucrainei
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?