Anamaria Prodan a postat mesajele dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Ce îşi scriau înainte de scandalul divorţului FOTO

Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații legate de scandalul divorţului, iar acum a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje și email-uri dintre ea și soțul ei, Laurenţiu Reghecampf.

22 iun. 2021, 17:16

Anamaria Prodan a postat mesajele dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea fotbalului, însă tot mai multe informații apărute în ultima vreme duc către un posibil divorț.

Anamaria Prodan a postat mesajele dintre ea și Laurențiu Reghecampf

„Am să las aceste mailuri să vorbească, poate ele reușesc să vă facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURĂ DIN CARE S-A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a postat Anamaria Prodan pe Instagram, alături de mai multe mesaje.

Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. Unul dintre interlopi s-ar fi autodenunţat la poliţie

Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan, dar aceasta a negat cu vehemență, susținând că soțul ei a făcut doar o glumă pe această temă și că nu se pune problema de divorț. Sexy-impresara a publicat pe contul său de socializare câteva mesaje pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației, prin care își declara dragostea pe care o simte pentru ea.

Anamaria Prodan, declaraţie halucinantă despre posibilul divorţ de Laurențiu Reghecampf. „Dacă există vreo amantă, o voi găsi”

Mesajele au venit însoțite de un text prin care a mărturisit că povestea de dragoste este una unică și nemaiîntâlnită. „Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf”, a scris vedeta pe Instagram.