Anamaria Prodan, declaraţie halucinantă despre posibilul divorţ de Laurențiu Reghecampf. „Dacă există vreo amantă, o voi găsi”

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu ar fi în prag de divorţ a şocat showbiz-ul din România. După ce antrenorul a şi confirmat despărţirea, sexy impresara a negat totul, însă a făcut o declaraţie surprinzătoare despre o presupusă amantă a soţului ei.

19 iun. 2021, 16:29
Anamaria Prodan, declaraţie halucinantă despre posibilul divorţ de Laurențiu Reghecampf. „Dacă există vreo amantă, o voi găsi”

Chiar dacă Laurenţiu Reghecampf a confirmat divorţul, la doar câteva ore distanţă, Anamaria Prodan a mărturisit că totul este o glumă.

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Playsport.ro.

Zvonurile despre un presupus divorţ între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au apărut la doar două săptămâni după ce celebrul cuplu şi-a reînnoit jurămintele după 15 ani de relaţie.

Citeşte şi: Bombă în showbiz: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, la două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele

Anamaria Prodan: „Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi”

Potrivit Spynews.ro, Anamaria Prodan a adus noi clarificări, în urma zvonurilor conform cărora soțul ei ar fi plecat de acasă, că ar fi existat scandal cu Poliția şi despre o posibilă amantă a lui Laurențiu Reghecampf.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Anamaria Prodan, conform Spynews.

Pe 1 iunie,  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Reghe au făcut a treia nuntă. Cum arată o dragoste ca-n filme: ”15 ani de iubire fără margini. Nici viața nu este peste tine” VIDEO