Anamaria Prodan a preluat o echipă din Liga 1 şi vrea să fie rivala lui Becali la titlu. „Îmi doresc să ne batem pentru campionat”

Anamaria Prodan a devenit miercuri membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt şi anunţă că se va implica financiar la formația din Sibiu.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 16:04
Anamaria Prodan a preluat o echipă din Liga 1 şi vrea să fie rivala lui Becali la titlu. „Îmi doresc să ne batem pentru campionat”

FC Hermannstadt a publicat pe reţelele de socializare un comunicat prin care anunţă că familia Reghecampf se va implica activ, atât la nivel de organizare, cât şi la nivel administrativ.

„Venim cu informaţii de ultimă oră şi veşti bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt şi fotbalul sibian! Cu puţine momente în urmă, finanţatorii FCH au ajuns la o înţelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât şi pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunţă investiţii importante pe termen lung.

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezenţa doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru” se arată în comunicatul clubului FC Hermannstadt.

„Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat! La Sibiu este un oraș minunat, un public inimos, ceea ce te ajută să faci performanță. Vreau să scriu istorie și o voi face! Cel mai important este în aceste momente ca echipa să rămână în Liga 1 și o să vedeți ce performanțe vom avea din sezonul viitor! Vom face treabă la Sibiu”, este prima declaraţie a Anamariei, oferită Gsp.ro.

Primele efecte ale venirii Anamariei se văd deja, clubul anunţând deja despărţirea de Iuliu Mureşan şi încă un oficial important.

„A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înţelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureşan şi cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulţumeşte pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru tot suportul adus echipei noastre!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării.

Răzvan Zamfir era şeful departamentului de scouting, iar Iuliu Mureşan a fost preşedintele clubului din Sibiu.

Citeşte şi: Imagini spectaculoase cu Arena din Ghencea. Ce va conţine stadionul – VIDEO