Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Întrebaţi-l dacă „a furat” banii copiilor, dacă a făcut transferuri către prostituate”

Anamaria Prodan a răbufnit după ce s-au tot spus lucruri despre familia ei, în special despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf. Cei doi ar fi la un pas de divorţ, însă impresara neagă vehement acest lucru şi spune că antrenorul nu îşi va părăsi niciodată familia.

20 aug. 2021, 09:23
Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Întrebaţi-l dacă „a furat” banii copiilor, dacă a făcut transferuri către prostituate”
Anamaria Prodan a răbufnit

Anamaria Prodan a răbufnit. Vedeta a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare, în urma speculaţiilor privind destrămarea familiei sale. Impresara le cere tuturor celor care vorbesc despre problemele lor, să îl întrebe direct pe soţul ei, dacă are amante sau dacă îşi va părăsi familia.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dată de gol de fiica ei: „Mama a inventat. Să nu o credeţi!”

Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe

Vorbiţi cu soţul meu Reghecampf! Vedeţi dacă vă confirmă „împărţeala”. Întrebaţi-l cine o face, dacă are amante. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri!

Întrebaţi-l dacă îşi înjură familia sau o vorbeşte „oribil” în oraş… dacă „a furat” banii copiilor ca să achiziţioneze case, multe maşini, bijuterii, business-uri prostituatelor. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate!”, a răbufnit Anamaria Prodan pe Instagram.

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț

Laurenţiu Reghecampf ar vrea să înceapă o viață nouă, fără Anamaria Prodan. Antrenorul oltenilor va avea grija de copiii familiei. Conform ziare.com, Laurențiu Reghecampf dorește să lase câte un milion de euro fiecăreia dintre fetele Anamariei Prodan din prima căsatorie.

Antrenorul se va ocupa în continuare de băieții lui, Luca, cel pe care îl are cu prima soție, Mariana, și Laurențiu Reghecampf junior, copilul pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan. Reghecampf ar dori să se înțeleagă cu soția sa la notar și să nu ajungă la tribunal pentru a divorța. Motivul: vrea să scape cât mai repede de acest scandal și să-și focuseze atenția pe carieră și pe mama sa, care este grav bolnavă.

Ruptura dintre cei doi a început de mai mult timp, iar în acest an Laurențiu Reghecampf s-a decis să se despartă de Anamaria Prodan. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani.