Anamaria Prodan s-a afişat alături de un bărbat celebru. Este DIVORŢAT recent şi vine tot din lumea fotbalului

Anamaria Prodan s-a mutat de câteva săptămâni în Dubai. Impresara a plecat din România chiar în mijlocul scandalului presupusului divorț de Laurențiu Reghecampf. Recent, ea s-a afișat în Emiratele Arabe Unite alături de un bărbat celebru, un antrenor care a fost la un pas de separare de soție în urmă cu câteva luni.

13 aug. 2021, 20:05
Anamaria Prodan s-a afişat alături de un bărbat celebru. Este DIVORŢAT recent şi vine tot din lumea fotbalului

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf au deja vieţi separate. Antrenorul s-a afişat fără verighetă şi stă mai mult la Craiova, unde a semnat un nou contract, impresara s-a mutat la Dubai şi apare alături de alţi bărbaţi celebri.

Deși au fost rezervați în a da prea multe declarații, este evident că între cei doi se află o falie, pe care Laurenţiu o umple cu amanta, iar Anamaria cu luxul unei vacanţe în Dubai.  Recent, a fost surprinsa în comania unui antrenor cunoscut, cu care s-a și fotografiat. Nu a durat prea mult timp și poza deja a devenit virală.

Anamaria Prodan s-a pozat în costum de baie, în Dubai. Detaliul observat de fani: „Se vede”
Sexy impresara s-a fotografiat cu un zâmbet larg alături de Walter Zenga. În luna octombrie a anului trecut Walter Zenga anunța pe Instagram că s-a separat de soție. „Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”, a scris Walter Zenga pe Instagram. Între timp, spre deosebire de mariajul Prodancei, cei doi se pare că duc tratative de împăcare.

Anamaria Prodan, reacţie scandaloasă în plin scandal de divorţ. „Poate vă rugați la Dumnezeu până dați colțul!”
Anamaria Prodan  a negat atât zvonurile legate de divorț, cât și despre amantă. Ea a mărturisit că dacă va afla că soțul ei o înșală, ea o va găsi pe amantă. „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am pus lucrurile la punct şi nimeni nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii”
Anamaria Prodan a ieșit pe străzile Dubaiului la volanul mașinii sale scumpe de sute de mii de euro, însă în același timp era înconjurată pe străzile orașului milionarilor de alte autoturisme puternice și care costă o avere.

Vedeta a impresionat pe toată lumea cu bolidul său de lux cu care face slalom prin mașinile din Dubai și de care e foarte mândră, iar atunci când ajunge acasă ea se bucură și de locuința sa amenajată într-un stil aparte, numai cu obiecte scumpe și cu o valoare uriașă pe care nu mulți și le pot permite.

Anamaria Prodan pare nederanjată de zvonurile divorțului, ba chiar se distrează de minune în Dubai. Recent, impresara a postat pe contul ei de Instagram o imagine într-un costum de baie negru, din două piese, la piscină. Admiratorii ei i-au apreciat postarea cu mii de like-uri și mesaje laudative: „Wow, ce bine arăți”, „Super. Se vede că ai mai slăbit”, i-au scris aceștia.

Activă pe rețelele sociale, impresara de 48 de ani a publicat mai multe fotografii pe Instagram, atât din interiorul locuinței sale, cât și la plimbare cu un bolid foarte scump sau de la plajă.