Anamaria Prodan a răbufnit: „Mă rog să-și revină, nu vreau să divorțez. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță”

Anamaria Prodan a decis să dea cărțile pe față. Pozele cu soțul său și altă femeie în Delta Dunării par că au adus-o pe fiica regretatei Ionela Prodan la capătul puterilor.

18 iul. 2021, 17:23
Anamaria Prodan a răbufnit: „Mă rog să-și revină, nu vreau să divorțez. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stârnesc controversă după controversă, iar discuțiile despre divorțul lor mențin cel mai fierbinte subiect din showbiz.

Impresara a făcut dezvăluiri despre divorț și despre fotografiile în care soțul ei apare alături de altă femeie, în Delta Dunării.

„Sunt bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică. Am rămas aceeasi femeie războinică, însă anumite situații trebuie rezolvate cu calm. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu.

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre infidelitatea lui Reghe: „Încerc să fiu bine. E o perioadă trecătoare, pe mine nu mă doboară nimic”

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Dacă soțul meu privește, să zicem, altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau din punctul lui de vedere”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ. Suma este COLOSALĂ!

Întrebată de pozele cu amanta din Delta, Anamaria Prodan a spus. „Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu prietenii cine sunt domnișoarele cu pricinași mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Carmen Harra, despre mariajul Anamariei Prodan cu Reghe: „Divorţul este iminent. El se va recăsători”

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt”.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Deltă cu un amic şi două bombe-sexy! Cum a petrecut soţul Anamariei Prodan după ce a anunțat divorțul FOTO ŞI VIDEO