Anamaria Prodan a răspuns declaraţiilor de dragoste făcute de Dani Mocanu: „Bravo lui! A găsit cel mai bun nume care vinde”

După ce s-a trezit cu declaraţii de dragoste din partea manelistului Dani Mocanu, Anamaria Prodan a hotărât să-i răspundă cu o serie de glume.

09 nov. 2021, 22:29
Anamaria Prodan a răspuns declaraţiilor de dragoste făcute de Dani Mocanu: „Bravo lui! A găsit cel mai bun nume care vinde”

Dani Mocanu a aflat de divorţul Anamariei Prodan şi la scurt timp a început să-i facă declaraţii de dragoste. Impresara l-a felicitat pe manelist pentru cum a ales să-şi promoveze muzica.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a spus Dani Mocanu recent, într-un live pe Tik Tok.

Cum i-a răspuns Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mărturisit că nu a fost impresionată de gesturile şi vorbele manelistului şi a glumit pe seama a ce a spus despre ea.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Prodan pentru Fanatik.

Impresara a mai spus că ceea ce face Dani Mocanu este pentru vizualizări. ”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus impresara.

Citeşte şi Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghecampf: „O să-l coste foarte scump”

Citeşte şi Anamaria Prodan pleacă defintiv din România. Destinaţie surprinzătoare: „Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți care comentează”