Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Imaginea care dă de înţeles că nu mai este singură FOTO

Anamaria Prodan încearcă să treacă peste despărţirea de Laurențiu Reghecampf, cu care a avut o căsnicie de 13 ani. Sexy-impresara nu duce lipsă de admiratori, care îi trimit mesaje de dragoste în speranța că vor reuși să o cucerească.

16 nov. 2021, 11:06
Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Imaginea care dă de înţeles că nu mai este singură FOTO

Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Sexy-impresara a spus că vrea să se căsătorească cât mai repede, pentru că nu îi place să stea singură, şi este posibil să aibă deja un bărbat în viaţa ei!

Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie care ar putea lăsa de înțeles că nu mai este singură. Vedeta  a publicat o poză în care apar două buchete de trandafiri, primite, evident, de la cineva care o admiră şi o curtează!

Anamaria Prodan nu a primit actele de divorţ. „Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act!”

Anamaria Prodan a declarat de mai multe ori că nu îi place să fie singură. Înaintea lui Laurențiu Reghecampf, a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, cu care are două fiice, Sarah şi Rebecca. Anamaria Prodan i-a făcut și portretul viitorul soț și a spus ce calități trebuie să aibă ca să o cucerească.

Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan. „Am fost împreună! Se întâmpla înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mărturist Anamaria Prodan.