Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan. „Am fost împreună! Se întâmpla înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”

Codrin Ștefănescu (53 de ani) a vorbit la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre relația amoroasă pe care a avut-o cu Anamaria Prodan (48 de ani).

15 nov. 2021, 11:02
Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan. „Am fost împreună! Se întâmpla înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”

Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan. Politicianul că a trăit o poveste de iubire cu sexy-impresara timp de un an.

Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan

Codrin Ștefănescu își aduce aminte că Anamaria Prodan era la acel moment vedetă TV și era singurul jurnalist de sport femeie. Deși relația dintre cei doi nu a durat foarte mult, Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au păstrat o relație de prietenie.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta din diferite locuri din lume. Asta spune multe despre caracterul lui”

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, țoată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”, a spus Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan, scandal monstru cu Carmen Harra care o acuză de narcisism. Impresara a desființat-o pe clarvăzătoare: „Doamnă, dacă nu stăpâniți subiectul, vedeți-vă de treabă!” VIDEO

Codrin Ștefănescu are o avere impresionantă. A achiziționat recent o casă în valoare de 3 milioane de euro și deține alături de fosta lui iubită, Luzia Tănase, un apartament și o casă de vacanță care valorează milioane de euro. Totodată, deține o galerie de artă și un imobil în care închiriază spații de birouri. Mai mult, a achiziționat trei apartamente în zona Magheru, Libertății și Decebal, dar și un teren de 70.000 de metri pătrați pe Bulevardul Iuliu Maniu. Mai are și un teren în Mogoșoaia, unul pe Bulevardul Timișoara și o casă de vacanță pe malul Lacului Căldărușani din comuna Grădiștea.