Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă: „Gata!”

Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Impresara mărturiseşte că se întâmpla asta de multe ori, mai ales când trece prin clipe grele. Ionela Prodan îi apare în vis fiicei sale şi o încurajează de fiecare dată când are nevoie.

23 oct. 2021, 19:53
Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă: „Gata!”
Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei

Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Impresara lansează, pe 23 octombrie, două cărți și spune că momentul este unul perfect ales, în ciuda scandalului legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Evenimentul va fi unul de o importanță deosebită pentru impresară şi o emoționează foarte tare, căci de fiecare dată când îşi amintește de mama ei. Anamaria a povestit că regretata artistă i-a apărut de multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în clipele grele ale vieții.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre Laurenţiu Reghecampf: „Eu conduceam”

Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei

Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei.

Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta.

Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate„, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe

Anamaria Prodan

nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe. Se pare că într-un sfârşit impresara a acceptat divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi spune că nu mai există cale împăcare între ei. Ceea ce se întâmplă acum, este o trădare la adresa ei şi a copiilor.

Impresara a fost întrebată despre tatuajul pe care îl are pe spate, cu chipul lui Reghe şi al copiilor, şi a dezvăluit că nu îl va scoate, ci din contră, îl va păstra toată viaţa acolo. Singurul care lipseşte din tabloul de familie este Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

Toată viața voi avea tatuajul pe spate cu Laur. Luca lipseşte, chiar urma să merg să îl fac, ca să fie tabloul complet„, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.