Anamaria Prodan a vorbit despre cancer: „Nu am spus nimănui. Doar soţul meu ştia”

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer mamar după ce a dezvoltat mai mulţi noduli la sâni.

19 ian. 2016, 16:51
Anamaria Prodan a vorbit despre cancer: „Nu am spus nimănui. Doar soţul meu ştia”

Atunci când a descoperit se afla în Bulgaria de unde s-a grăbit să ajungă în ţară la o clinică de specialitate. La început soţul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost singurul care a ştiut şi a susţinut-o.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin  momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. 

Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control „, a spus Anamaria, azi,  la un post TV.

Anamaria Prodan-Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.