Anamaria Prodan, acuzaţii şocante la adresa lui Gigi Becali. „A încercat doar să facă rău. A luat banii copiilor mei”

Anamaria Prodan a declarat că Laurenţiu Reghecampf nu se va întoarce prea curând la FCSB, unde a avut două mandate, din cauza conflictului pe care aceasta îl are cu Gigi Becali și verii săi, Victor și Ioan.

01 iul. 2021, 14:41
Anamaria Prodan, acuzaţii şocante la adresa lui Gigi Becali. „A încercat doar să facă rău. A luat banii copiilor mei”

Anamaria Prodan, acuzaţii şocante la adresa lui Gigi Becali. Impresara a vorbit despre relația soțului său, Laurențiu Reghecampf, cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Anamaria Prodan, acuzaţii şocante la adresa lui Gigi Becali

„Am citit azi-noapte în ziar și chiar am rămas puțin surprinsă (n.r – despre presupusa ofertă de la FCSB). Pentru familia mea, nu există așa ceva. Nu mi-aș imagina și n-aș putea să-mi imaginez că Reghe și-ar putea trăda familia și s-ar putea duce să lucreze acolo. Laurențiu e atât de demn: probabil că și dacă am muri de foame, n-am cere nimănui o bucată de pâine. Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecapf să se întoarcă, a sunat după el peste tot. Nivelul la care a ajuns Reghecampf nu-l lasă să se întoarcă de unde a plecat.  Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău. De ce ieși și arunci aceste vorbe, de ce spui că Reghe s-a milogit de tine să vadă la Steaua?  Eu cred că e imposibil să ajungă Reghe la FCSB. Ar însemna să trădeze tot ce ai mai scump pe pământ. Pentru ce? Pentru 10.000 de euro pe care ți-i dă Becali?”, a declarat explicat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații-bombă despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Atunci a început totul!”

Laurenţiu Reghecampf este liber de contract după ce și-a terminat contractul cu Al Ahli. Acesta a mai avut două mandate la FCSB (mai 2012-mai 2014 și decembrie 2015- mai 2017) și câștigat două titluri de campion și o Supercupă a României.

Dan Alexa, decizie-şoc după ce Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan. „Cine este cu mine rămâne cu mine, cine nu, pleacă!”