Anamaria Prodan, afacere dubioasă în Dubai, seamănă cu „recuperatorii”: „Merg la Poliţie, îmi e ruşine să zic că sunt româncă, 90% sunt escroci”

Anamaria Prodan e pe cai mari, tot la Dubai, unde s-a stabilit, pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru a se putea ocupa mai bine de noua ei afacere.

12 nov. 2023, 08:37
Anamaria Prodan, afacere dubioasă în Dubai, seamănă cu „recuperatorii”: „Merg la Poliţie, îmi e ruşine să zic că sunt româncă, 90% sunt escroci”
Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa

Anamaria Prodan vorbește deschis despre viața ei profesională, cât și privată, astfel că nu a ezitat să împărtășească cu marea ei comunitate de fani noile business-uri pe care le are. Deși era un mare motiv de fericire, se pare că nu a mers totul chiar atât de roz când vine vorba despre noua afacere din Dubai, iar vedeta a spus lucrurilor pe nume.

Impresara este implicată într-un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, UAE Romanian Business Council, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate.

Anamaria Prodan spune că și-a deschis o agenție imobiliară în Dubai, asta fiindcă primea din ce în ce mai multe mesaje, de la numeroși oameni care și-au dorit să facă investiții acolo, însă au ajuns să fie păcăliți de români.

Anamaria Prodan, mesaj pentru viitorul iubit. Ce trebuie să facă la 3 dimineața: „Nu te îndrăgosti de mine”
Mi-am deschis agenție imobiliară, cumva după zeci de mesaje unde toți erau păcăliți, oameni care au vrut să investească în Dubai și au fost păcăliți de români. Mie îmi e rușine să mai zic că sunt româncă. Românii fac niște bani, muncesc mult pentru ei, vor să facă o afacere și vin alți români și îi prostesc. Eu cunosc acești domni care au pornit din neica nimeni pe stradă și sunt escroci, iar oamenii ăștia care au venit la mine au nevoie de ajutor, dacă nu se rezolvă, dacă nu putem descurca actele acelea, o să îi iau pe respectivii și merg cu ei în Dubai la poliție. 90% sunt escroci‘, a spus Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot’.

Anamaria Prodan este convinsă că o să rezolve situația, chiar dacă ceea ce a întâlnit, a făcut-o să nu se mai mândrească cu statutul de româncă atunci când iese în lume. Impresara susține de asemenea că dacă nu se înțeleg de voie bună, o să apeleze inclusiv la Poliție.

Anamaria Prodan și-a deschis și un cazinou la Mamaia vara aceasta: „O să fie ca la Las Vegas”

Pe lângă agenția imobiliară din Dubai, tot anul acesta a inaugurat și cazinoul de la Mamaia, în parteneriat cu mai mulți oameni de afaceri din Turcia.

„Am trei parteneri turci. Niște minuni de oameni. Sunt muncitori, corecți, bărbați adevărați, așa cum sunt turcii ca neam. La deschidere am invitat toți prietenii. Acum voi vedea care-mi sunt cu adevărat prieteni, căci eu am mers la toți la deschideri. Acum e rândul lor. Când vorbim de un cazinou live, vorbim de sume. Numai că pentru mine și partenerii mei nu contează sumele. Primează doar calitatea serviciilor oferite și eu, singura femeie dintre ei, îmi doresc ca totul să arate perfect și lumea să se simtă de vis. În cazinouri, dacă vrei să arate perfect și oamenii să se simtă bine, nu ai voie să faci economii. Totul trebuie să fie ca în Las Vegas‘, a spus Anamaria Prodan.

Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. „Cel mai greu lucru este pentru copii” VIDEO
Impresarul FIFA susține că nu a plătit niciun ban pentru a-și vedea chipul pe Burj Khalifa și a subliniat că cei care ”s-au ocupat de acest lucru” sunt niște prieteni apropiați.

Mie îmi place că nimeni nu m-a sunat, dar toată presa a scris că iubitul arab i-a făcut această surpriză și a acceptat inelul, după care a doua zi au spus că Anamaria a plătit 100.000 de euro ca să își pună poza pe Burj Khalifa (n.r. – râde).
Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa. Nu e nicio poveste. Sunt oameni care țin foarte mult la mine. Nu are totul o poveste.

Și dacă ar avea poveste? Știi ce lecție am învățat în ultimii 3 ani? Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc ’Mamă, să vedem, poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm și p-ăsta’”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.