Anamaria Prodan, alături de Dana Roba: „Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”

Anamaria Prodan și Dana Roba s-au întâlnit într-un restaurant din Timișoara. După ce au stat de vorbă, cele două s-au fotografiat și au postat imagini pe rețelele de socializare.

14 oct. 2023, 12:52
Anamaria Prodan, alături de Dana Roba: „Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”

Anamaria Prodan și Dana Roba s-au fotografiat împreună la un restaurant din Timișoara. Impresara a susținut-o public pe Dana Roba după incidentul dramatic din viața acesteia.

”#invingatoarele ❤️🙌🏅🍀🎉 viața te pune in genunchi doar ca sa te facă mai puternica ❤️ #bestmakeupartist @danielarobamakeupartist ❤️❤️❤️🎉🎉”, a scris Anamaria Prodan, alături de fotografia cu Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, convinsă că a fost salvată de divinitate: „Sunt în viață datorită faptului că slujesc Dumnezeului celui viu”

Recent s-au împlinit patru luni de la tragedia care i-a schimbat viața Danei Roba. La începutul lunii iunie Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu, până a ajuns în comă. Bărbatul a lovit-o cu ciocanul în cap de mai multe ori în timp ce ea dormea.

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe. În momentul atacului, copilele se aflau la bunici. După ce a lăsat copiii la bunici, soțul său s-ar fi întors acasă, premeditând, susține Dana Roba, să o omoare. Pe 5 iunie, acesta a atacat-o cu ciocanul în timp ce dormea. Totul ar fi pornit după ce ea ar fi renunțat să poarte verigheta și și-ar fi anunțat soțul că vrea să divorțeze.

Citește și: Dana Roba a ajuns la poliție. Fostui ei soț, Daniel Balaciu, o terorizează în continuare: „Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc”

Daniel Balaciu este un om cunoscut în fotbalul din județul Timiș. Fost arbitru la ligile inferioare, din 2021 acesta era jucător, antrenor și investitor la echipa din Șemlacu Mic. În plus, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit o diplomă de excelență în sport pentru implicarea sa.