Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici: „Cât de frumoasă eşti”

Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara nu ezită să se afişeze cu diferiţi bărbaţi, justificând faptul că nu există nicio apropiere faţă de vreunul dintre ei.

25 ian. 2022, 18:15
Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici: „Cât de frumoasă eşti”
Anamaria Prodan se află în plin proces de divorţ de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici. Este vorba despre şeicul din Kuweit Sheikh Mohammad Al-Abdullah Al-Sabah, care are o avere fabuloasă.

Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici

Casa Saud din Arabia Saudită este cea mai bogată familie regală, cu o avere de 1,4 trilioane de dolari. Pe locul secund se află casa Al Sabah din Kuweit, cu o avere de 360 de miliarde de dolari, urmată de Casa Al Thani din Qatar, cu o avere de 335 de miliarde de dolari.

Imaginea de pe Instagram a stârnit mii de reacţii. „Cât de frumoasă eștiiiii ador ținuta și machiajul meu”, a fost unul dintre comentariile primite la fotografie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a scris numele lui Laurențiu Reghecampf prin toată casa. „Peste tot este sculptat. E blazonul familiei”

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara a dezvăluit, în cadrul unui podcast moderat de Codin Maticiuc, că soţul ei i-a cerut scuze pentru că a fost infidel, iar după ce a discutat și cu copiii lui a plecat și a luat cu el două ceasuri foarte valoroase, pe care le-ar fi vândut.

Totul s-a petrecut în ultimele luni de căsnicie, după fost nunta de cristal pe care cei doi au făcut-o pe 1 iunie 2021.

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… „. Gata, hai să fim fericiți! Hai sa trecem peste”, a declarat Anamaria Prodan.