Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relaţia cu fostul ei soţ în plin scandal de divorţ. „Este sufletul meu!”

Anamaria Prodan este în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, dar sexy-impresara a mai trecut o dată prin aşa ceva! Anamaria Prodan a fost măritată timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, tatăl celor două fete, Rebecca şi Sarah.

20 ian. 2022, 16:41
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relaţia cu fostul ei soţ în plin scandal de divorţ. „Este sufletul meu!”

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relaţia cu fostul ei soţ în plin scandal de divorţ. Anamaria Prodan s-a căsătorit în 1998 cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar din mariajul celor doi au rezultat fetele lor, Rebecca și Sarah. Cei doi s-au căsătorit în Pennsylvania, în SUA, la doar opt luni după ce s-au cunoscut într-un club de noapte din București, şi au divorţat în 2007.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relaţia cu fostul ei soţ în plin scandal de divorţ

Sexy-impresara a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul său soț, de care a divorțat în urmă cu 15 ani. „Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Relaţia dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț a durat nouă ani. Cei doi s-au căsătorit în 1998 şi s-au mutat în SUA, unde s-au născut Rebecca și Sarah, ambele având cetățenie americană.

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO