Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”

Anamaria Prodan ameninţă că va face dezvăluiri despre Gigi Becali dacă patronul FCSB va continua să mai vorbească despre familia ei.

24 aug. 2021, 21:47
Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”

Anamaria Prodan Reghecampf s-a retras, cel puțin pentru o perioadă la Dubai, dar a rămas conectată la tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Problemele personale rămân însă pe primul plan. Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf: „O să-i fie ruşine să-şi privească familia în ochi”. Ameninţările impresarei vin în contextul în care Becali i-ar fi promis lui Laurenţiu Reghecampf că îl va năşi în condiţiile în care antrenorul Universităţii Craiova va decide să divorţeze de Anamaria Prodan.

„Gigi Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!„, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

Anamaria Prodan: „Dacă vă mai năşteţi de 10.000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!”

În această vară, Anamaria Prodan a răbufnit în mai multe rânduri pe reţelele de socializare cu privire la zvonurile conform cărora se află în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

„Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Anamaria Prodan, despărţire definitivă de Reghe? Ce spune despre soţul ei: „Nu e treaba mea ce face”
Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!! Aveți surse? Prieteni de familie? Eeeee uite! Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. În perioada Al Ahli Jeddah am locul cu Bebeto în Saudi Arabia până la finalul contractului!!!

Primele declarații ale presupusei amante a lui Gabi Bădălău, „mărul discordiei” în relația cu Bianca Drăgușanu: „Mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine”
Mințim poporul cu familia perfectă şi cu dragostea noastră??? Să simțiți ,să vă iubiți şi să trăiți ca noi macar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină! Familia Prodan – Reghecampf este unică, perfectă, inegalabilă! Soţul meu Laurenţiu Reghecampf este un bărbat, tată, soţ uluitor! Exemplul demn de urmat!„, a transmis Anamaria Prodan.