Primele declarații ale presupusei amante a lui Gabi Bădălău, „mărul discordiei” în relația cu Bianca Drăgușanu: „Mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine”

Gabi Bădălău s-a despărțit definitiv de Bianca Drăgușanu, iar motivul ar fi fost infidelitatea afaceristului. Femeia care s-ar face vinovată de ruptura dintre cei doi a povestit cum stă situația.

24 aug. 2021, 16:54

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu, iar acest fapt a intervenit după o sumedenie de momente care indicau că relația lor ar fi fost una extrem de solidă, ba chiar că s-ar pregăti de nuntă.

Despre Gabi Bădălău s-a zvonit că ar avea o amantă, în persoana lui Ema Uta și că acesta ar fi fost motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rupt orice legătura cu omul de afaceri. Tânăra are o carieră ca make-up artist și este într-adevăr o blondă superbă și voluptoasă, cel puțin la fel de sexy ca Bianca.

Recent Ema Uta a făcut o declarație pe contul personal de Instagram în care vorbește despre presupusa relație cu Gabi Bădălău. Aceasta subliniază că nu îl cunoaște și nu l-a întâlnit de fapt niciodată. Cu toate acestea afaceristul a avut mai multe tentative de a o aborda, încercări care s-au soldat cu un eșec de partea lui Bădălău.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoială prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el mi-a răspuns pe Insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut.

Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea (amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de femeie. Atât”, spus Ema Uta pe Instagram, potrivit CanCan. 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, după o ceartă – monstru. Cine e vedeta cu care a înșelat-o

Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor din România, potrivit surselor Cancan. Rămâne de văzut dacă despărțirea celor doi este definitivă sau dacă Bianca va trece cu vederea infidelitatea acestuia.

Cei doi par să aibă o relație tumultoasă, cu certuri, infidelitate, despărțiri, împăcări, așa cum Bianca e obișnuită din relația cu Alex Bodi. De această dată, însă, iubitul nu o lovește, doar o înșală.

Aflați la un botez la malul mării, Bianca Drăgușanu ar fi găsit mai multe mesaje indecente între Gabi Bădălău și Ema Uta, care și-ar fi planificat plecarea în Maldive. Este aceeași destinație scumpă în care Gabi a dus-o de revelion pe Bianca.

Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că cei doi s-au certat foarte urât, iar Bianca chiar i-a înmânat cheile de la locuință și alte obiecte pe care le aveau împreună.

Ema Uta sau „Regina Machiajului din România” este tânăra cu care Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca. E unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din țară, pe lista clientelor sale aflându-se cele mai în vogă artiste, precum Delia, Antonia, Loredana Groza, Ștefania, Jo.


loading...