Anamaria Prodan, aniversare cu fast pentru fiul său, Bebeto. Motivul pentru care Reghecampf a lipsit de la petrecere FOTO

Anamaria Prodan l-a sărbătorit pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto, care va împlini 15 ani pe 31 august. Deoarece acesta va fi în cantonament cu echipa de fotbal, impresara a organizat în avans o petrecere la vila sa de la Snagov.

29 aug. 2023, 16:00

Anamaria Prodan, aniversare cu fast pentru fiul său, Bebeto. Impresara a venit de la sora ei, din SUA, pentru a-l sărbători pe Laurențiu Reghecampf junior, cunoscut ca și Bebeto. Petrecerea a avut loc în vila de la Snagov, iar invitați au fost toți băieții din echipă.

„Am închis ochii pentru o clipă și deodată un bărbat s-a ridicat acolo unde era băiatul meu. Poate că nu te voi putea purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândru de bărbatul în care ai devenit, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că ești FIUL MEU. Te iubesc acum și pentru totdeauna”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Flavius Nedelea, fostul partener al Anamariei Prodan, iubeşte din nou. Primele declaraţii despre relaţia cu fosta soţie a lui Alex Bodi

Bebeto a avut un tort inspirat de filmul în care a jucat alături de mama sa, „Complotul bonelor”. „L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos! Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu „Complotul bonelor”. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

Din păcate, deși Bebeto și-ar fi dorit foarte mult să-l aibă alături, de la petrecere a lipsit tatăl său. „Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a mai declarat Anamaria Prodan.