Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii lângă iubita lui, Corina Caciuc. Antrenorul și-a găsit liniștea după divorțul de Anamaria Prodan.

24 aug. 2023, 17:34
Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”
Laurențiu Reghecampf pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii lângă partenera ei, Corina Caciuc. Antrenorul Universității Craiova și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, iar imaginile postate pe rețelele sociale arată cât de bine se simte.

Antrenorul a trecut deja prin două divorțuri. S-a despărțit de Mariana Pfeiffer și de Anamaria Prodan, din fiecare căsnicie având câte un copul. Anul trecut s-a născut fiul din actuala sa relație, Liam.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. În ce domeniu a investit impresara: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe”

Acesta a anunțat că el și Corina Caciuc formează un cuplu de trei ani. Au locuit împreună în Azerbaidjan, în perioada în care tehnicianul era pe banca lui Neftchi Baku. Dup revenirea la Craiova, cei doi par să se simtă minunat.

Laurențiu Reghecampf a postat un colaj cu mai multe fotografii cu micuțul Liam și iubita lui. A primit mii de aprecieri, iar fanii au remarcat cât de fericit este antrenorul acum.

„Felicitari pentru ca ai ales sa iti schimbi drumul si sa mergi catre fericire!”/ „Peste tot doar zâmbește Laurențiu, mă bucur ca se simte un om liber, fericit și împlinit”/ „O familie frumoasă, vă doresc să fiți fericiți și sănătoși. Toată viața doar împreună, să zambiti tot timpul. Laurenţiu, se vede pe chipul tău fericirea”/ „Foarte frumoasă familie, cu un copil minunat”, sunt o parte dintre comentariile primite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și: Ce se întâmplă în Bali, nu rămâne în Bali. Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce se săruta în club cu un bărbat însurat. Să fie acesta noul iubit al impresarei?

Cum și-a cunoscut Laurențiu Reghecampf iubita

Reghecampf nu s-a ferit și a dezvăluit cum s-a cunoscut cu actuala lui parteneră.

 „Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”