Anamaria Prodan, apariție de senzație la piscină. Și-a etalat silueta într-un resort de lux din Elveția

Anamaria Prodan a lăsat în urmă scandalurile și divorțul de soț și a dat o fugă în Elveția. Impresara s-a răsfățat într-un resort de cinci stele, acolo unde nu oricine își permite să ajungă.

30 nov. 2022, 12:47
Anamaria Prodan, apariție de senzație la piscină. Și-a etalat silueta într-un resort de lux din Elveția

Anamaria Prodan a lăsat în urmă scandalurile și divorțul de soț și a dat o fugă în Elveția. Pentru a le arăta internauților cum se distrează, Anamaria s-a pozat la piscina de lux a resortului unde este cazată.

Anamaria Prodan a făcut senzație la piscină

În curând va împlini 50 de ani, însă dacă stăm să privim  ultimele fotografii, corpul impresarei seamănă cu unul al unei adolescente. Pe contul său de socializare  și-a postat mai multe fotografii de la piscină și pare extrem de relaxată, semn că toate problemele le-a lăsat undeva departe. De asemenea, a ținut să posteze un mesaj cu subînțeles în drepul fotografiilor cu pricina.

„Când oamenii îți spun că nu văd nimic in tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi!” a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Surpriză uriaşă, cine pleacă acasă cu cecul de 30.000 de euro, s-au dat peste cap toate pronosticurile!

Valul de aprecieri pentru fotografiile cu pricina nu a întârziat să apară.

” Vrem  să vedem zilnic potențialul de femeie mândră, puternică și care are ce să ne arate în fiecare zi”, a fost mesajul unui intrnaut, în timp ce altul i-a transmit că are un zâmbet de milioane.

Judecătorii au decis ca Anamaria Prodan să rămână cu numele de Reghecampf după divorț

Deși Laurențiu Reghecampf ar fi cerut ca acest lucru să nu se întâmple, iată că judecătorii au dat verdictul și impresara poate păstra numele de Reghecampf.

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta. Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citește și : Anamaria Prodan, victorie uriaşă în procesul cu Reghecampf. „Ar trebui să-i fie jenă!”