CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Florica Boboi pleacă acasă cu cecul de 30.000 de euro!

Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite. „Doamne, fac infarct!”, a fost reacţia Floricăi atunci când Gina Pistol i-a rostit numele.

02 dec. 2022, 00:05
CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Florica Boboi pleacă acasă cu cecul de 30.000 de euro!

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Finala „Chefi la cuțite” 2022 are loc joi, 1 decembrie și este prezentată de Gina Pistol. Mai sunt doar câteva trepte de urcat până la cel mai râvnit trofeu „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro.

În mediul online ar fi apărut numele câștigătorului sezonului 10 Chefi la Cuțite. Cine este fericitul concurent care ar fi plecat acasă cu marele premiu și trofeul de la Antena 1, în cadrul finalei difuzate pe data de 1 decembrie, ediția care a fost deja filmată. Este o surpriză uriașă pentru telespectatori.

Fericire mare pentru fanii Floricăi Boboi de la Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor apărute pe pagina de Instagram Viperele Vesele, blondina din echipa lui chef Sorin Bontea ar fi câștigătoarea sezonului 10 al show-ului de la Antena 1.

În vârstă de 37 de ani, Florica Boboi este de profesie bucătar și organizator de evenimente, fiind stabilită în Paris, capitala Franței, alături de soțul ei.

Marele premiu al sezonului 10 Chefi la Cuțite ar fi fost câștigat tot de o femeie, după ce în sezonul al nouălea Chefi la Cuțite, trofeul a fost ridicat de Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Papilele gustative ale celor trei chefi au suferit o transformare în al 10-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. După celebra și memorabila tocană țigănească a Narcisei Birjaru, tocană atât de lăudată și apreciată în sezonul 9 al emisiunii, a venit rândul „minunatelor” ecleruri, demne de premiul „Lingura de lemn a bucătăriei” sau „Zmeura de aur a gastronomiei” ale Floricutzei din Paris să fie premiate.

Un alt concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”. Participanții și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi: „M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?!”
Așadar, sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite înregistrează evoluția de la Narcisa Birjaru din Hala Obor a Bucureștiului la Floricutza din Paris.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Cine este Florica Baboi de la “Chefi la cutite”. Povestea de viață a concurentei

Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe telespectatori prin participarea la „Chefi la cuțite”. Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii cu un risotto cu fructe de mare. Iată care este povestea ei de viață. Detalii pe care puțini le știau până acum.

Florica Baboi a venit cu un scop mare la „Chefi la Cuțite”, acela de a le demonstra ce talente are atunci când vine vorba de pasiunea ei, gătitul. Concurenta este tot timpul atentă să pregătească feluri de mâncare care să îi impresioneze pe cei din platoul emisiunii.

Florica Baboi de la “Chefi la cuțite” are 37 ani și este de meserie bucătar

Mulți se uită la emisiune cu interes și o susțin, însă puțini știu că Florica Baboi are 37 de ani și este de profesie bucătar, dar nu numai. Concurenta de la „Chefi la cuțite” este și organizator de evenimente la Paris.

Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou

Florica Baboi s-a stabilit în Franța de mai bine de opt ani, însă nu singură, ci alături de partenerul ei de viață. Concurenta are o relație cu soțul ei de 21 de ani. Cei doi se iubesc încă de pe vremea când aceasta era adolscentă. „Soțului meu ar trebui să îi fac un moment, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a mărturisit Florica Baboi, la Chefi la cuțite.

Cele mai bune momente ale Floricăi Baboi în emisiunea “Chefi la cuțite”

Concurenta face parte din echipa lui chef Sorin Bontea, chiar dacă inițial își dorea să fie la Chef Cătălin Scărlătescu. Florica Baboi i-a cucerit pe jurați cu un risotto, însă a ajuns să fie eliminată în bootcamp din cauza unui orez.

Ulterior, Florica Baboi a revenit în emisiunie datorită unei amulete. Concurenta, la fel ca și ceilalți, luptă pentru a se bucura de titlul de câștigătoare a emisiunii. Toți cei de la „Chefi la cuțite” sunt concentrați pentru a trece de probe.”Născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos”, spunea Florica Baboi în cadrul emisiunii.

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Copiii lui Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au făcut show total în bucătărie. Micuții au venit în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, pentru a-l încuraja pe tatăl lor.

Adrian Stroe, cuțitul de aur, a fost emoționat atunci când și-a revăzut copiii, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 10

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a avut parte de o surpriză de proporții în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022. Concurentul a fost luat prin surprindere de vizita celor doi copii ai săi, chiar înaintea probei.

Așa cum ceilalți semifinaliști și-au revăzut persoanele dragi pentru a găti alături de ele, și Adrian Stroe a primit această ocazie. Acesta a rămas fără cuvinte când și-a văzut micuții intrând pe ușa bucătăriei.

„La creșterea lor mă ajută mama, sora și bona. Nu știu unde se află soția mea momentan. Din ce am înțeles acum o bună perioadă era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, nu se pune problema. Poate să îi ia o zi sau două fără probleme. Custodia copiilor este momentan la mine.”, a povestit Adrian Stroe.

„Ce frumușei sunt!”, a precizat Mădălina Cafadaru.

Cei doi copii ai lui Adrian Stroe au „topit” inimile concurenților și juraților în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu când i-a văzut pe cei mici

Chef Cătălin Scărlătescu s-a „topit” când i-a văzut pe cei doi micuți ai lui Adrian Stroe. Acesta i-a privit cu mare drag pe cei doi copii ai concurentului, care au reușit să facă senzație în bucătăria show-ului culinar cu prezența lor.

Juratul nu s-a putut abține și l-a luat pe fiul semifinalistului în brațe. Micuțul a început să-l mângâie pe chef, fapt care a stârnit o mulțime de reacții în platou.

„Cătăline, dar bine îți stă”, i-a spus Gina Pistol.

„Hai că mă apuc de treabă!”, i-a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

Gestul băiețelului a fost unul de-a dreptul savuros. „Doamne, ce caterincă!”, a spus chef Sorin Bontea când a văzut ce i-a făcut micuțul colegului său de platou.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!