Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă în port popular oşenesc. Număr-record de aprecieri la postarea de pe Instagram

Anamaria Prodan este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu activităţile ei cotidiene. Fie că merge la sala de fitness, la evenimente mondene, cu afaceri în Dubai, cu Bebeto la antrenamente sau se întâlneşte cu prietenii, impresara postează frecvent pe reţelele sociale frânturi din toate aceste activităţi care o ţin ocupată.

30 dec. 2022, 20:00
Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă în port popular oşenesc. Număr-record de aprecieri la postarea de pe Instagram

Deşi ne-a obişnuit cu apariţii sexy, în ţinute extrem de elegante care aparţin brandurilor celebre, Anamaria Prodan a demonstrat recent că nu-şi uită originile româneşti. Sărbătorile de iarnă înseamnă şi pentru Anamaria reîntoarcerea la tradiţiile din străbuni. Aflată în vizită în Ţara Oaşului, impresara a renunţat la hainele scumpe şi a îmbrăcat portul popular oşenesc. Apoi s-a pozat lângă un brad superb.

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă în port popular tradiţional din Ţara Oaşului

Chiar dacă mulţi s-ar fi aşteptat să o vadă îmbrăcată în straie tardiţionale olteneşti, date fiind originile mamei sale, regretata Ionela Prodan, cel mai probabil, impresara a ales portul oşenesc din respect pentru zona în care se afla, localitatea Negrești-Oaș.

Citeste si Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit: „Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă”

Eu îs ANAMARIA PRODAN și îs OȘANCĂ ❤️❤️❤️”, a scris impresara în descrierea postării de pe contul ei de Instagram, unde are aproape un milion de urmăritori.

În postările de pe Instagram și InstaStory, impresara poartă pe cap un batic roșu. Culorile predominante ale costumului popular sunt negrul şi galbenul. La această ţinută, Anamaria a asortat o pereche de cizme negre care, de asemenea, sunt specifice zonei Negreşti Oaş. Impresara nu şi-a ascuns mândria că are privilegiul să îmbrace un costum popular atât de frumos.

Număr-record de like-uri

De remarcat că postarea în care Anamaria apare în port oşenesc a strâns un număr record de like-uri în doar o zi, aproape 21.000. Asta în condiţiile în care media reacţiilor la pozele postate este undeva la 5.000 de like-uri.

Citeste si  Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!