Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!

Anamaria Prodan a divorţat de Laurențiu Reghecampf și a intrat într-o noua etapă a vieții ei. Impresara a împlinit, pe 17 decembrie, 50 de ani, ocazie cu care a anunţat că are un nou iubit.

25 dec. 2022, 09:46

Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Impresara a zburat împreună cu cei trei copii la Dubai, acolo unde locuieşte noul bărbat din viaţa impresarei. Acesta a întâmpinat-o cu cadou fabulos: două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Citeşte şi: Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: „Copiii mei îl adoră!”

Anamaria Prodan vrea să țină, deocamdată, la secret identitatea celui care o face să se simtă, cu adevărat, femeie, dar a menţionat că acesta nu locuişte în România. Impresara se află, în acest moment, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, în Dubai, unde au fost întâmpinați regește de către noul ei iubit.

Milionarul arab i-a făcut cadou două telefoane Vertu Signature Diamond, bătute cu diamante și gravate cu numele ei, preţul unuia dintre aparate fiind în jur de 100.000 de dolari!

Citeşte şi: Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de fostul soţ după ce nu i-a urat „La mulţi ani!”: „Nici dacă s-ar întoarce în genunchi!”

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan despre noul ei iubit.