Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă a gala de la Snagov. Pentru ce a fost premiată soţia lui Laurenţiu Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan a făcut senzaţie la Gala Performanței și Excelenței, eveniment organizat la Snagov şi la care au fost premiate personalități din diferite domenii.

12 oct. 2020, 12:31

Gala Performanței și Excelenței, organizată de fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, realizatoare TV, a adus în prim-plan și cinci nume din lumea fotbalului. Fiecare a fost recompensat cu un premiu pentru anul 2020.

Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce procurorii i-au ascultat telefoanele: „Nu sunt singura. Şi alte cunoştinţe au păţit la fel”

Cel mai valoros brand sportiv din România: ”Helmut Duckadam ’86” (mănuși de portar)

Cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume: Anamaria Prodan Reghecampf

Cel mai talentat antrenor al generației tinere: Florin Bratu

Ambasadoarea României prin sport in lume: Simona Halep

Cea mai fulminanta ascensiune in fotbalul românesc: Adrian Mutu

Anamaria Prodan: „Am intrat de foarte multe ori în conflict cu nevestele şi iubitele fotbaliştilor. Le-am spus că vor muri de foame!”

Anamaria Prodan a ieșit din nou în prim plan cu o spectaculoasă rochie neagră lungă, cu o scurtă trenă, mâneci vaporoase și un decolteu generos. Printre ceilalți premiați s-au aflat vedete precum Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Gianina Corondan, Andreea Antonescu şi Dana Săvuică.