Anamaria Prodan, relaţii apropiate cu Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru: „De acolo a plecat șmecheria!”. Atac la Reghecampf: „Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?” VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit la podcast-ul lui Codin Maticiuc despre relațiile pe care le-a avut cu Fane Spoitoru și cu clanul Cămătarilor. Nici de Reghecampf nu a uitat: l-a făcut, din nou, praf!

11 ian. 2022, 14:01
Anamaria Prodan, relaţii apropiate cu Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru: „De acolo a plecat șmecheria!”. Atac la Reghecampf: „Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?” VIDEO

Anamaria Prodan, apropiată de Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru. Sexy-impresara i-a dezvăluit lui Codin Maticiuc relațiile pe care le-a avut cu Fane Spoitoru și cu Nuţu Cămătaru, despre care a spus că i-au fost ca niște frați!

Anamaria Prodan, apropiată de Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru: „De acolo a plecat șmecheria!”. Atac la Reghecampf: „Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?”

Anamaria Prodan a vorbit și despre frații Becali, dar și despre relația cu Laurenţiu Reghecampf. „Frații Becali, ei doi alergau singuri și câteodată terminau pe locul doi. A fost război, cu urmăriri cu mașinile, ceva ce nu-ți poți imagina”, a spus Anamaria Prodan, care l-a atacat iar pe cel care îi este încă soţ: „Ce e asta, mă? Păi, ăsta de opt ani de zile îi deschidea uneia salon, alteia îi dădea bani. Păi, ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?”.

Anamaria Prodan, atac suburban pe TikTok la adresa lui Reghecampf. „Devine prost de pute!” VIDEO

Sexy-impresara a dezvăluit şi relația ei cu interlopi celebri. „De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru! Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru! Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei”, a declarat Anamaria Prodan.

În februarie 2019, Anamaria Prodan se lăuda cu relația pe care o are cu Iulian Bocu, supranumit și Calu, condamnat alături de mai mulți membri ai clanului Cămătaru într-un dosar de proxenetism. În octombrie 2019, s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova!