Anamaria Prodan are familia de partea ei în scandalul cu amanta: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt aproape de divorț, iar Sarah Dumitrescu, fiica impresarei din căsătoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a reacționat dur după ce au apărut anumite informații că „Reghe” ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie.

31 iul. 2021, 22:51
Anamaria Prodan are familia de partea ei în scandalul cu amanta: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei”

Anamaria Prodan susține că soțul său s-a aflat în Grecia pentru a se ruga la mănăstire, alături de el fiind Luca, fiul tehnicianului din relația cu Mariana, prima soție a omului care acum antrenează Universitatea Craiova.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!

Laurenţiu Reghecampf este hotărât să divorteze de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat antrenorul impresarei
Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o domnişoară sexy. Cu cine s-a distrat antrenorul în timp ce Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai FOTO
Ea a comentat și despre presupusa escapadă a lui Reghecampf, tatăl său vitreg, din Grecia: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stârnesc controversă după controversă, iar discuțiile despre divorțul lor mențin cel mai fierbinte subiect din showbiz.

În urma scandalului, Anamaria Prodan Reghecampf a decis să se mute din România și rămâne de văzut dacă hotărârea de a sta la Dubai este luată doar pentru o perioadă sau definitiv. Aceasta a ales să plece, alături de copii la casa pe care o are în Dubai, din cauza furtunii mediatice iscate de posibilul divorț de Laurențiu Reghecampf și după ce s-a spus că acesta ar avea o altă relație.

Conform unor surse din anturajul cuplului, Reghe și-ar dori să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Mai mult de atât, fostul antrenor de la FCSB ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.