Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ. Ce a făcut ca să uite de Reghe

Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ. Impresara încearcă să treacă peste această perioadă grea, după ce Reghe a anunţat că vrea să divorţeze. Vedeta a mers în Dubai şi a organizat o petrecere pe lux şi opulenţă, aşa cum este obişnuită.

02 nov. 2021, 23:53
Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ. Ce a făcut ca să uite de Reghe
Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ

Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ. Vedeta trăiește pe picior mare în Emiratele Arabe Unite şi profită la maxim de acest lucru, mai ales acum, când are nevoie să treacă peste despărţirea de Reghe.

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan: „Pierde cea mai sinceră iubire”

Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ

În plin scandal de divorţ, impresara se distrează de minune împreună cu prietenii. Anamaria Prodan nu ezită să arate luxul și opulența în care trăiește.

De la petrecere nu lipsește nici Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai buni prietenei ai impresarei, dar şi Ruby.

Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie

Anamaria Prodan

a făcut un anunţ ŞOC despre căsătorie. Impresara trece printr-o perioadă grea, însă, cu toate acestea, a mărturisit că intenţionează să se mărite imediat ce va cunoaşte un bărbat deştept, şarmant şi bogat.

După ce o să se termine procesul de divorț, Anamaria Prodan este decisă să-și refacă viața şi chiar să ajungă a treia oară la altar.Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…„, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.