Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan: „Pierde cea mai sinceră iubire”

Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan. La aflarea veştii că impresara divorţează de Reghe, manelistul a încurajat-o pe vedetă, declarându-i iubirea. Acesta a dezvăluit că, de mic copil, era îndrăgostit de fiica Ionelei Prodan.

02 nov. 2021, 16:42
Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan: „Pierde cea mai sinceră iubire”
Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan

Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan. La mijlocul lunii octombrie, imediat după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorţ, manelistul a scris pe reţelele de socializare un mesaj de susținere pentru sexy-impresară.

Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc! Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”, a scris Dani Mocanu pe Instastory.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf. „Mă întorc acasă!”

Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan

Acum, la aproximativ trei săptămâni de la acel mesaj, Dani Mocanu a revenit cu o nouă declarație pentru Anamaria Prodan. A postat un mesaj pe pagina de Facebook a PRO TV-ului, în dreptul știrii despre el și sexy-impresară.

Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a scris Dani Mocanu, potrivit Protv.ro.

Anamaria Prodan pare că e din ce în ce mai dezamăgită de gestul făcut de Laurenţiu Reghecamf. Dacă până acum spunea că el ocupă în continuare un loc important în inima ei şi că l-a iertat, acum impresara vrea ca acesta să-şi ceară scuze de la familia lui. Prodan spune că e şocată de ce vede în ziare şi consideră că gestul lui e „impardonabil”.

Întrebată cum a afectat-o personal şi profesional ce a apărut în presă în ultimul timp, Anamaria Prodan a declarat: „În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop.

Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea”.