Anamaria Prodan aruncă bomba despre bărbatul din viaţa ei: „Da, am spus că iubesc. Valorile mele sunt perfecte”

Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de secrete şi a spus totul despre bărbatul din viaţa ei, cu care este tot mai des văzută în ultimele luni. Impresara a subliniat, totodată, faptul că, pentru copiii ei, trebuie să fie un exemplu, motiv pentru care nu a făcut şi nu va face niciodată lucruri care să fie sub standardele ei.

22 sept. 2022, 17:05

Anamaria Prodan a dezvăluit, într-un interviu pentru WOWBIZ, cine este bărbatul cu care se afişează pe reţelele de socializare, dar a vorbit şi despre ultimele clipe ale mamei ei şi despre afacerile pe care le are în Dubai.

Anamaria Prodan aruncă bomba despre bărbatul din viaţa ei

Despre bărbatul cu care este tot mai des văzută, impresara spune că este un prieten foarte bun cu care urmează să aibă o colaborare şi, în plus, sunt şi vecini, astfel că se văd zilnic.

Ibrahim este prietenul meu. Domnul doctor îmi este foarte foarte bun prieten, am discutat să deschidem o clinică în România. Bebe și toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, facem planuri zilnic. Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri. Dacă spun „my friend” înseamnă prietenul meu. Dacă zic „my love”, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva.

Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii. Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un ploayboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte. Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.

Sunt singură! Am trei numere de telefon pline, dar trebuie să fiu un om liber. Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez, la notar, fără să știe nimeni.(…) Nici nu știu când e procesul, m-am detașat de tot și avocații mei se ocupă de restul„, a dezvăluit impresara pentru WOWBIZ.

Citeste si Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri. Cum arată avatarul digital al impresarei, cu tatuaje și decolteu

Despre ultimele clipe ale Ionelei Prodan

Una dintre cele mai puternice lovituri din viaţa ei a fost momentul în care a aflat că mama ei este bolnavă. În acel moment, a decis să facă tot ce este omeneşte posibil pentru a-i salva viaţa, chiar dacă asta ar fi însemnat să emargă până la capătul lumii cu ea ca să găsească cel mai bun doctor.

Ea mi-a spus într-o zi că obosește, ceea ce nu se întâmpla. Atunci, am zis să facem un set de analize. După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop.

Am tras aer și i-am cerut să îmi facă o listă să știu unde pot să o tratez.(…) În trei zile am plecat în Cuba, era un spital fabulos. Acolo am tratat plămânii, ei pe plămâni sunt top. După analize, plământul arăta OK. Dar s-a mutat la ficat și am plecat în Turcia să operăm.(…) Am realizat că orice am fi tratat se muta în alte parte. Am plecat în Mexic, am plecat peste tot. Am stat cu ea secundă de secundă și i-am prelungit viața de la două săptămâni la un an jumate. Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită„, a povestit Anamaria prodan pentru sursa citată.

Citeste si Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah, a ajuns pe masa de operație!