Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah, a ajuns pe masa de operație!

Sarah Dumitrescu, 23 de ani, fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a fost operată după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi.

12 sept. 2022, 18:17
Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah, a ajuns pe masa de operație!
Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah, a ajuns pe masa de operație!

Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Sarah Dumitrescu a fost operată în cursul zilei de luni la Cluj-Napoca, iar tatăl ei, Tibi Dumitrescu, îi este alături în acest moment. . Fiica sexy-impresarei este baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference. Sarah Dumitrescu se afla în România la lotul național când a suferit accidentarea şi a avut nevoie de o operație de urgență la ligamente. Tânăra a mai suferit o accidentare asemănătoare în 2020, iar acum doctorii au decis să-i pună un ligament sintetic.

Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab: „Nu mă fac de râs”

Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Recent, fiica Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani, iar mama sa a uitat de scandalul de divorţ în care este, de mai bine de un an, cu Laurenţiu Reghecampf. „La mulți ani, îngerul vieții mele, Sarah. Te iubeşte mama fără mărginele și sunt atât de mândră de tine încat nu pot să exprim în cuvinte ! Să-mi trăiești o mie de ani și sa rămâi același om minunat și același suflet pur. Proud to be your mother angel (n.r. „Mândră să îţi fiu mamă, îngerule”)”, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii. A confirmat vestea: „Da, așa este, s-a întors la mine”

Sarah Dumitrescu nu are un iubit oficial, chiar dacă de-a lungul timpului au mai apărut imagini în presa tabloidă în care însoţea diverse celebrităţi de la noi în cluburi. Aceasta nu face bani doar din baschet, ci şi din contractele de imagine pe care le are.