Anamaria Prodan aruncă bomba despre un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf! „Să ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil”

Anamaria Prodan a dezvăluit o întâmplare șocantă cu Laurențiu Reghecampf, potrivit căreia fiul celor doi l-ar fi găsit pe antrenor ascuns în casa amantei.

24 dec. 2021, 18:55
Anamaria Prodan aruncă bomba despre un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf! „Să ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil”

Anamria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-un divorț extrem de dificil, presărat numai cu scandaluri. Recent sexy-impresara a mai făcut o dezvăluire șocantă despre infidelitățile antrenorului. Anamaria Prodan a povestit cum fiul lor l-ar fi găsit pe Reghecampf, ascuns chiar în casa amantei.

Anamaria Prodan pune o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf. „Apoi să dispară o mie de vieți!”

Acest episod confirmă zvonurile conform cărora, Laurențiu Reghecampf s-ar fi aflat la cheremul amantei, care-i controlează fiecare mișcare.

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a fost o dezamăgire colosală și nici nu vrea să mai audă de el. Impresara a precizat că faptele reprobabile ale antrenorului se vor întoarce împotriva lui.

”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit”, a spus în exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îi întoarce cuţitul în rană lui Reghe: „Săracul limbă de aur, plânge cu lacrimi de crocodil că nu înţelege cum de gura de aur a lui este muuult mai cunoscută decât este el”

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Anamaria Prodan întoarce cuţitul în rana lui Reghe şi îşi anunţă urmăritorii că are informaţii conform cărora Reghe ar suferi din pricina scandalului în care este implicată iubita lui. În spaţiul public au apărut, în ultima perioadă, informaţii potrivit cărora aceasta ar fi practicat prostituţia.

Ce dorințe are Anamaria Prodan pentru 2022: Să întâlnesc un bărbat inteligent, mândru, integru. Reghecampf nu mai există pentru noi

„Săracul limbă de aur :))). …plânge cu lacrimi de crocodil că apar INFO si filme cu amanta Gura de aur De pomină s-a făcut limbuţa de aur care se îndreaptă către o altă carieră … ” căci poveștile de dragoste , se trăiesc ţn liniște ”cu muzica pe fundal (exact cele petrecute cu Kamara ). Vă rog furnizați INFO lui limbuţa de aur căci e supărat şi nu înțelege cum de gura de aur a lui este muuult mai cunoscută decât orice altă fată în oraş şi mai ales mai cunoscută decât este el (care cică nu este oricine )!

Este supărat Limba de aur şi pentru faptul că este strigat prin oraş “limbă de aur”. Pentru că e iscusit la vorbă. Oare este adevărat că la Craiova este văzut numai prin cârciumi? Ne pare foarte rău de cum a ajuns. Super mediocru. O umbră a antrenorului pe care noi familia l-am ajutat să fie la un moment dat nr 1. Probabil datorită acestei vieți, acestor ședințe foto , acestor “paparazzi “ şi acestor articole nu mai are timp să antreneze”, a scris vedeta pe Instagram.